Evenimentul Zilei > Monden > Prima zi din luna de miere a Simonei Halep. Sportiva milionară a ales o destinație unde mulți români își petrec vacanțele
Prima zi din luna de miere a Simonei Halep. Sportiva milionară a ales o destinație unde mulți români își petrec vacanțele

Prima zi din luna de miere a Simonei Halep. Sportiva milionară a ales o destinație unde mulți români își petrec vacanțele

Secretul Simonei Halep a fost deconspirat. După nunta civilă cu Toni Iuruc, sportiva urmează să meargă în luna de miere, care nu va fi chiar atât de lungă pentru că, în luna octombrie, sportiva trebuie să joace la turneul de la Indian Wells. Simona Halep a uimit prin simplitatea și eleganța nunții sale. Se pare că nici luna de miere nu va fi atât de extravagantă pe cât s-ar fi crezut.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil miercuri, 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizate pe plaja din fața restaurantului Fratelli-Biutiful, căreia i-a urmat o petrecere în clubul „Fratelli Beach & Club”. Cei doi proaspăt căsătoriți nu au ales, însă, o destinație exotică pentru a petrece luna de miere, așa cum mulți probabil s-ar fi așteptat.

Ce a făcut Simona Halep în prima zi a lunii de miere

Locul unde tenismena își va petrece luna de miere a fost dezvăluit de canotoarea Simona Radiș, care o postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport. „Ce coincidență. Același nume, același avion”, a precizat medaliata cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.

De altfel, Simona Halep a făcut publice, cu puțin timp în urmă, și primele poze din luna de miere. Prima fotografie o surprindă pe sportivă pe un balansoar.

În a doua poză postată, tenismena dezvăluie masa servită de ea și soțul său, afaceristul Toni Iuruc.

Sportiva nu a ignorat, însă, nici sportul. Chiar dacă se relaxează în luna de miere, Simona Halep nu lasă gardă jos, mai ales că în luna octombrie va juca la turneul de la Indian Wells.

Halep nu și-a ignorat soțul. Deși au circulat mici vorbe despre faptul că sportiva nu a postat nicio fotografie cu partenerul său de viață, iată că acestea au fost demontate. Toni Iuruc a fost surprins de soția sa chiar pe plajă, acolo unde s-au relaxat după ce și-au servit masa.

„Sunt oficial doamnă”. Ce a spus Halep după nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc sunt oficial soț și soție, iar sportiva se bucură pe deplin de acest moment. Tenismena a postat pe contul său de Instagram două fotografii de la nuntă, alături de mesajul „Sunt oficial doamnă”.

Sportiva a vorbit, anterior, și despre cel mai frumos cadou primit la nuntă. Toni Iuruc vrea să-i amenajeze sportivei o cameră cu toate trofeele obținute de aceasta de-a lungul timpului. „Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a declarat Simona Halep.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: