Evenimentul Zilei > Vremea > Prima zi de școală cu temperaturi maxime de 32 de grade. Când se strică vremea. Meteo, 13 septembrie 2021
Prima zi de școală cu temperaturi maxime de 32 de grade. Când se strică vremea. Meteo, 13 septembrie 2021

Prima zi de școală cu temperaturi maxime de 32 de grade. Când se strică vremea. Meteo, 13 septembrie 2021

Meteorologii anunță pentru prima zi de scoală temperaturi ridicate de până la 32 de grade iar în Capitala vor fi maxime de 29 de grade. Şi astăzi precipitațiile lipsesc dar vremea se va schimba spre seară când se vor semnala şi ploi.
Aşadar, prima zi de şcoală debutează cu vreme călduroasă în sud-vestul României și caldă în cea mai mare parte a țării. Nebulozități vor fi prezente în prima parte a zilei izolat prin Muntenia și local în restul țării.
După prânz, cerul va fi temporar noros / variabil cu soare în regiunea Munteniei, sudul Moldovei și Dobrogea. Soarele va străluci pe tot parcursul  zilei în Oltenia, Banat, Crișana, Transilvania, Moldova, Maramureș. Spre seară, cerul se va înnora treptat în nord-vestul României, însă nu vor fi șanse de ploaie.

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 13 septembrie 2021

Vor fi 26-27 de grade pe litoral, temperaturi de 28 de grade în depresiuni, dar şi în nordul Moldovei. Predominante vor fi temperaturile de peste 30 de grade. De luni noapte însă, se strica vremea în vest şi în sud-vest, iar marți, pe parcursul zilei, se vor înregistra ploi în vest, nord şi centru şi izolat în celelalte regiuni

Luni cerul va fi variabil în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 3 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până spre 18 grade. Pe arii restrânse îndeosebi în centrul țării și în depresiunile intramontane se va semnala ceață.

Vremea: luni, 13 septembrie 2021

Vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane și submontane, iar noaptea și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cele mai ridicate valori fiind în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 17 grade.

Prognoza meteo București

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 12…15 grade. Presiunea atmosferică va fi relativ staționară.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 27 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va fi de 20…21 de grade. În Constanta cerul se va menține senin, temperatura maximă va fi de 26 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Pe văi și în depresiuni, pe alocuri va fi ceață. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de intervalul precedent.

În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

La Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 30 grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: