Evenimentul Zilei > Monden > Prima reacţie a lui Micutzu după scandalul cu pumni, înjurături şi geamuri sparte. Video
Prima reacţie a lui Micutzu după scandalul cu pumni, înjurături şi geamuri sparte. Video

Prima reacţie a lui Micutzu după scandalul cu pumni, înjurături şi geamuri sparte. Video

Comediantul Micutzu (Cosmin Nedelcu) a explicat cum s-a ajuns la scandalul de luni dimineaţa, când a fost implicat într-un schimb de triviliatăţi şi lovituri cu nişte indivizi despre care susţine că i-ar fi agresat logodnica pe Calea Victoriei.

Actorul care s-a făcut cunoscut cu numerele de stand up comedy a intervenit în apărarea logodnicei sale, Dumitriţa Razlog, iar situaţia a degenerat rapid. Micutzu a fost însoţit de un prieten, în timp ce în grupul rival erau patru indivizi.

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru. S-au întâmplat nişte chestii şi am venit să depunem plângere. Eu nu am fost bătut.

Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declarat Cosmin Nedelcu reporterilor de la pentru România TV

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

Poliţiştii au calmat spiritele

Micutzu si logodnica lui

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare“, au anunțat reprezentanţii Poliției Capitalei.

Cosmin Nedelcu