Evenimentul Zilei > Monden > Prima reacție a lui Fulgy după ce a aflat că va sta în arest la domiciliu. Gest de sfidare făcut de fiul Clejanilor
Prima reacție a lui Fulgy după ce a aflat că va sta în arest la domiciliu. Gest de sfidare făcut de fiul Clejanilor

Prima reacție a lui Fulgy după ce a aflat că va sta în arest la domiciliu. Gest de sfidare făcut de fiul Clejanilor

Fulgy a ieșit din nou la rampă după ce a aflat că va trebui să suporte arestul la domiciliu, după ce a provocat un nou scandal de proporții.

Fulgy este din nou protagonistul unui mare scandal, după ce fiul Clejanilor a lovit un jurnalist și i-a furat portofelul. El a aflat că va trebui să stea în arest la domiciliu. După decizia luată de magistrați, Fulgy s-a lăudat pe rețelele de socializare că și-a cumpărat un apartament nou și are de gând să facă investiții serioase în această locuință.

Fulgy e în arest la domiciliu și vrea să investească în casă

„Am cumpărat un apartament astăzi și o să îl renovez în maximum o săptămână. Cred că bag un milion”, a spus Fulgy.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3, au decis ca tânărul să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, după ce acesta a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil. Dacă tânărul va încălca această măsură, Fulgy riscă arestul preventiv.

„Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu” a spus unul dintre avocații lui Fulgy, după ce a ieşit de la Judecătoria Sectorului 3, conform Antena 3.

Un nou scandal de pomină cu tatăl său

Fulgy a fost reţinut de Poliţie, sâmbătă seară, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil, pe stradă. El a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, pe tot parcursul zilei de ieri, dar şi vineri seara, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa.

Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani a făcut un scandal vineri seara şi şi-a acuzat tatăl că l-a sechestrat în casă, dar şi că îl şantajează. El s-a dus lasediul poliţiei, acolo unde a scris o plângere împotriva tatălui său, însă înainte să o semneze a rupt-o şi a anunţat că nu îi poate face rău tatălui său.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: