Evenimentul Zilei > Monden > Prezicerile lui Gigi Becali s-au împlinit. Nepotul favorit s-a cununat. Cine au fost nașii cuplului. FOTO
Prezicerile lui Gigi Becali s-au împlinit. Nepotul favorit s-a cununat. Cine au fost nașii cuplului. FOTO

Prezicerile lui Gigi Becali s-au împlinit. Nepotul favorit s-a cununat. Cine au fost nașii cuplului. FOTO

Nepotul patronului FCSB, Gigi Becali, s-a cununat. Omul de afaceri a surprins pe toată lumea cu o serie de declarații despre Lucian Becali. El a spus, la nunta unei alte nepoate, că Lucian se va căsători cu iubita sa. Prezicerile lui iată că s-au împlinit. Astfel, Lucian Becali s-a cununat cu Iulia, iar patronul FCSB a reprezentat un personaj cheie la eveniment.

Nepotul favorit al patronului FCSB a spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, joi, 26 august. Evenimentul a avut loc la Primăria din Voluntari. În această zi de bucurie pentru familia Becali, patronul FCSB a jucat un rol cheie. De altfel, el le-a promis, în trecut, celor doi miri că se va ocupa de organizarea nunții lor.

Nepotul lui Becali s-a căsătorit. Cine sunt nașii noilor soți

Alături de Lucian Becali și Iulia au fost prezenți cei mai importanți membri ai familiei. Pe patronul FCSB l-au însoțit și fetele sale, Theodora și Alexandra. Au mai luat parte la ceremonie și ginerele lui Becali, Mihai Mincu, verii Lucian Tache și Cepi, Bogdan Ivanov, un cunoscut băiat de oraș, dar și Vasile Geambazi. Nașii noilor soți au fost Florentin Pandele și Gabriela Firea.

Pentru ziua cea mare, Lucian Becali a optat pentru un costum simplu, albastru și o cămașă albă. Rochia de mireasă a fost aleasă în aceeași notă. Iulia a purtat o ținută albă, simplă și foarte puțin decoltată.

Fără a se putea abține, Gigi Becali a fost și de această dată de senzație! Patronul FCSB le-a luat celor doi certificatul de căsătorie și a început să-l analizeze, spre amuzamentul invitaților.

După ședința foto realizată în calitate de soț și soție, cuplul s-a alăturat invitaților și s-a îndreptat către restaurantul Adamo, din nordul municipiului București, unde, în aceste momente, se petrece, potrivit cancan.

Gigi Becali le-a promis că se ocupă de nuntă

Patronul FCSB i-a făcut o serie de promisiuni nepotului favorit. Când acesta s-a afișat la braț cu iubita sa, la nunta unei verișoare, Theodora, Gigi Becali i-a luat prin surprindere pe toți, susținând că Lucian se va căsători cu Iulia.

„Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, a spus Gigi Becali.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: