Evenimentul Zilei > Actualitate > O mare prezicătoare RUPE TĂCEREA! Începe Al Treilea Război Mondial din Coreea de Nord? PREVIZIUNEA care cutremură LUMEA
O mare prezicătoare RUPE TĂCEREA! Începe Al Treilea Război Mondial din Coreea de Nord? PREVIZIUNEA care cutremură LUMEA

O mare prezicătoare RUPE TĂCEREA! Începe Al Treilea Război Mondial din Coreea de Nord? PREVIZIUNEA care cutremură LUMEA

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv face un nou anunţ, în care prevede începerea celui de-al Treilea Război Mondial. Spre deosebire de primele două care au izbucnit în Europa, următoarea tragedie care ar urma să lovească lumea are punctul de origine în Coreea de Nord.

Femeia s-a destăinuit pe blogul său personal în legătură cu acest pericol care, din punctul ei de vedere, ar putea avea un impact puternic asupra omenirii. „Dragii mei, în această dimineaţă, aud un glas care spune ceva despre Coreea de Nord. Glasul spunea aşa: "Atenţie la Coreea de Nord! Coreea de Nord!" 

În această clipă dragilor, văd în faţă ochilor mei închişi, văd o încăpere mare, iar într-un colţ din acea încăpere, văd în colţul dinspre Apus un Obiect cilindric de circa 1 metru înălţime, şi de doar 30 – 40 cm de lat, cu suprafaţă albă la exterior că la un radiator sau că o aerotermă. 

Dar cu siguranţă fraţilor ,nu era niciuna,nici cealaltă ,deoarece, din acel Obiect cilindric aşezat la vertical, ieşea un fum dens şi alb, sau că un abur dens şi alb pe toată înălţimea şi lăţimea lui,fum alb ce se împrăştia în toată încăperea. 

Prieteni dragi, ce ne mai aşteaptă oare?  Dar indiferent ce va mai urmă,noi trebuie să fim ţări în Credinţă,să dăruim Dragoste sufletească Aproapelui nostru, să ajutăm pe cel necăjit şi întristat, şi neapărat, trebuie să ne apărăm Credinţă Întru Hristos şi Maică Domnului.  Aşa să ne ajute BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, Amin! Cu dragoste,Maria”, a scris ea pe blog.

Maria Gheorghiu a ajuns faimoasă după ce ar fi prezis tragedia de la Colectiv și alte atentate din toată Europa în care au fost afectați și români. Femeia este urmărită în mediul online de mii de români care așteptă cu sufletul la gură ce se va întâmpla „în viitor”.