Evenimentul Zilei > Monden > Prezentatorul emisiunii Survivor România nu mai suportă despărțirea. Te arde carnea și sufletul de dor
Prezentatorul emisiunii Survivor România nu mai suportă despărțirea. Te arde carnea și sufletul de dor

Prezentatorul emisiunii Survivor România nu mai suportă despărțirea. Te arde carnea și sufletul de dor

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a vorbit despre sentimentele care îl încearcă după ce a stat despărțit de cei dragi, mai bine de patru luni.

Paștele l-a găsit departe de casă pe Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, difuzată de Kanal D. Așa că nu a avut parte de tradiționalele produse românești care se consumă în această perioadă: ciorbă de miel, ouă vopsite, drob, cozonac, pască. Și „s-a consolat” culinar cu fructe de mare.

Prezentatorul Daniel Pavel îi simte lipsa iubitei sale și a fiului în vârstă de 16 ani

Plecat de acasă de 4 luni, vedeta TV a spus că îi simte lipsa iubitei sale, cu care are o relație de șapte ani, și băiatului în vârstă de 16 ani. „Te arde carnea și sufletul de dor, ce să mai. De iubita și de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara țării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani.

Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am văzut de 1 an deja, din pricina pandemiei și are 80 de ani, de fratele și de sora mea, cumnatul și de nepoții mei, 4 la număr”, a spus Daniel Pavel pentru click.ro.

Are probleme cu ochii, din cauza expunerii prelungite la razele ultraviolete

Dan Pavel a povestit în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D că are probleme de vedere, după timpul petrecut în Republica Dominicană. Afecțiunea se numește Surfers Eye sau Pterygium și este cauzată de expunerea prelungită la razele ultraviolete.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D”, a povestit prezentatorul emisiunii Survivor România.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: