Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, se bucură în sfârșit de un copil, după ce, în decembrie 2018, soția vedetei de la PRO TV a născut o fetiță, Namiko. Cei doi sunt topiți după micuță și petrec aproape tot timpul liber alături de ea. În weekend, prezentatorul de televiziune a primit, însă, o “permisie” de la partenera de viață.

A ales să meargă la Cluj-Napoca, unde a participat la celebrul festival de muzică. Aflat fără Andreea Ibacka, bărbatul s-a apropiat de o brunetă, cu care s-a „întreținut” în cursul zilei de sâmbătă, pe durata concertelor.

Prezentatorul TV i-a șoptit diverse lucruri la ureche partenerei de ocazie, iar aceasta i-a zâmbit de fiecare dată.

„Nu a făcut, însă, absolut niciun gest care să-i pună în pericol căsnicia pe care o are cu Andreea. Dovadă că bărbatul nu a renunțat, la nicio clipă, la verigheta de pe deget. Odată ”sustras” din București, Cabral nu s-a ferit să bea un pic de alcool la UNTOLD, logic, în limita bunului simț și fără să atragă atenția asupra lui. Concluzia este că vedeta de la PRO TV s-a distrat la maximum și, cu siguranță, va avea multe de povestit când va ajunge acasă”, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: