Evenimentul Zilei > Actualitate > Prezentatoare TV bătută crunt de un obsedat. Anastasia, la un pas de moarte
Prezentatoare TV bătută crunt de un obsedat. Anastasia, la un pas de moarte

Prezentatoare TV bătută crunt de un obsedat. Anastasia, la un pas de moarte

Cunoscuta prezentatoare TV din Ucraina, Anastasia Lugovaya, a reacţionat recent după ce obsedatul care a atacat-o sălbatic a murit la 13 aprilie 2021.

Prezentatoare TV bătută crunt de un obsedat. Anastasia, la un pas de moarte. În prim-plan apare Vitaliy Rudzko, cel care a bătut-o crunt şi a încercat să o violeze pe vedeta TV într-un tren care se deplasa de la de la Mariupol la Kiev.

Prezentatoarea televiziunii Inter era împreună fiu ei, când a fost atacată cu sălbăticie de acest dezaxat. Totul s-a întâmplat la 1 august 2020. Atunci, Vitaly Rudzko a intrat în cabina în care ei dormeau de dormit îmbrăcat doar în lenjerie intimă.

Fiul ei a început să strige și mama şocată l-a convins pe Rudzko să o ducă în altă parte a vagonului de dormit. Atunci a fost momentul în care a văzut lama cuţitului pe care îl avea individul.

Îi era clar că orice eroare îi putea fi fatală… „L-am auzit pe fiul meu plângând și m-am gândit că acesta va fi un prilej de evadare. Așa că i-am spus că trebuie să merg la fiul meu pentru a-l opri din plâns, deoarece îi putea trezi pe toți cei din tren. A fost de acord, dar a spus că va veni din nou.

Prezentatoare TV bătută crunt de un obsedat

Aam părăsit compartimentul. L-am luat pe fiul meu și am fugit amândoi desculți pentru a primi ajutor. Am fugit direct la conductoare. Ea dormea ​​și nu a deschis ușa. Am bătut la ușa tuturor.

Din păcate, nimeni nu a răspuns să mă ajute. L-am văzut alergând spre noi. Am fugit la conductorul celuilalt vagon. Atunci am fost în cele din urmă salvați”, a dezvăluit ulterior prezentatoarea TV.

În cele din urmă, Rudzko a fost arestat și reținut, dar Anastasia a continuat să se teamă pentru viața ei. Fiul ei a avut nevoie de ajutor psihologic și a decis să țină un jurnal pe Instagram despre experiențele sale, pledând împotriva violenței.

Rudzko a murit într-un centru de arest preventiv pe 13 aprilie. Când a aflat, Anastasia a reacţionat pe Instagram: „Nu voi fi prea emoționantă, dar vreau să spun că frica în care am trăit în tot acest timp, care m-a făcut să-mi fac griji despre ce s-ar întâmpla dacă Rudzko ar ieși din închisoare şi cum aș continua să trăiesc dacă m-ar găsi… Această teamă a murit odată cu el.”

Presa locală a raportat că atacatorul a murit din cauza cancerului. Cu toate acestea, cauza morţii nu a fost confirmată oficil. Conform dailystar.co.uk, Anastasia ar fi dat în judecată Căile Ferate Ucrainene pentru incident. Următoarea ședință de judecată va avea loc la 19 mai.