Evenimentul Zilei > Actualitate > Previziunile sumbe ale lui Bill Gates. Viața ne va fi dată peste cap pentru totdeauna
Previziunile sumbe ale lui Bill Gates. Viața ne va fi dată peste cap pentru totdeauna

Previziunile sumbe ale lui Bill Gates. Viața ne va fi dată peste cap pentru totdeauna

Unul dintre cei mai bogați oameni ai planatei, Bill Gates, a declarat că viața poate reveni la normal numai atunci când a doua generație de vaccinuri anti-Covid-19 va fi disponibilă pe scară largă și virusul va fi eradicat la nivel mondial. Obiective greu de atins.

Conform părerii lui Bill Gates, transmisă în cadrul unui interviu la NBC, americanii ar putea fi nevoiți să trăiască după regulile de distanțare socială, toată viața, o previziune mai sumbră decât cea dată de acesta într-un interviu de luna trecută, când spunea că viața ar putea reveni la normal la mijlocul anului viitor.

Totodată, Gates a criticat și răspunsul administrației Trump la pandemie, mai puțin investițiile masive în dezvoltarea vaccinurilor.

MIliardarul american a opinat în cazul tratamentului primit de Donald Trump că acesta nu poate fi definit drept terapia universală deoarece acesta nu va funcționa la oricine, dar a recunoscut că este cea mai promițătoare terapie de până acum.

Fundația lui Bill and Melinda Gates colaborează cu producătorul de medicamente Eli Lilly & Co., în speranța de a obține un medicament cu anticorpi monoclonali care să fie aprobat de FDA.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: