Evenimentul Zilei > Social > Previziune apocaliptică. Un uriaș asteroid va lovi Pământul. Milioane de morți în 48 de ore
Previziune apocaliptică. Un uriaș asteroid va lovi Pământul. Milioane de morți în 48 de ore

Previziune apocaliptică. Un uriaș asteroid va lovi Pământul. Milioane de morți în 48 de ore

Scriitorul și cercetătorul JJ Benítez a făcut o dezvăluire care ar putea da peste cap toate teoriile de până acum. Autorul spaniol a vorbit despre misterul obiectelor zburătoare neidentificate. El face o predicție apocaliptică. În 2027 un asteroid va lovi Pământul și milioane de oameni vor muri.

În cea de-a 25-a carte despre misterul obiectelor zburătoare, „Mis primos” (Verii mei – Planet. 2021), autorul, JJ Benitez nu are nicio îndoială în ceea ce privește existența obiectele zburătoare și asta datorită celor peste 250 de cazuri înregistrate în toată lume, pe care autorul le-a studiat. El crede cu toată puterea că ”Verii” au fost prezenți cu mult înaintea apariției omului pe Pământ și acesștia ar deține tehnologia revoluționar, acesta fiind cel mai important fenomen din istoria omenirii: „Este un adevărat fenomen, cel mai important din istoria omului”, a spus JJ Benitez.

Celebrul scriitor a avut un moment de revelație după ce și-a pierdut soția. JJ Benitez a început să studieze misterele obiectelor zburătoare și a avut de-a face cu tot felul de categorii de oameni. Pe cât de mulți erau cei care îl susțineau în ceea ce face, pe atât de mulți erau cei care nici nu voiau să audă de așa ceva, fapt ce l-a făcut să se lupte cu prejudecățile lor, însă nu pentru mult timp, până la urmă fiecare are dreptul să creadă ce vrea: „L-a început m-am certat cu cei care nu credeau, dar nu merită”, mărturisește autorul.

Un asteroid mare va lovi Atlanticul și va provoca 1.200 de milioane de morți în 48 de ore

În cartea sa JJ Benitez mărturisește că în 2011 a mers la notar din Sevilla pentru a înregistra informațiile pe care le primise: că în 2020 va fi un cataclism pe planetă, dar acesta va fi doar începutul a ceea ce urmează să se întâmple în anul 2027:

„Sper că mă înșel, dar cred că un meteorit mare va lovi Atlanticul și va provoca 1.200 de milioane de morți în 48 de ore. Comparativ, pandemia va fi joacă de copii”, a dezvăluit scriitorul.

Acesta face referire și la o simulare creată de experții de la NASA, ridicată la Conferință de Apărare Planetară din 2019, a cărui rol este de a ne feri de coliziuni nedorite, deși fictive. Timp de 5 zile, peste 200 de experți au încercat să ne ferească de catastrofe, și trebuie spus, că nu au reușit.

Ziua de 29 aprilie 2027 este dată în care asteroidul va intra în atmosferă cu 19 kilometri pe secundă. Dacă aceasta este doar o previziune, ei bine, chiar există un asteroid real care amenință Pământul: o stâncă uriașă numită Bennu. Vestea bună este că agențiile spațiale din mai multe țări au demarat numeroase acțiuni pentru a-i devia traiectoria.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: