Una dintre fotomodelele recunoscute internaţionaş, Jazz Egger, a povestit despre cum i-a fost propusă o sumă imensă de bani pentru o noapte de amor.

Aceasta a vorbit şi despre cum îi erau promise mai multe contracte de modeling şi acces la diferite reviste şi case de modă.

Jazz Egger este un fotomodel de origine austriacă şi are doar 20 de ani.

„Industria modei funcţionează după alte reguli decât vă imaginaţi. Agenţii fotomodelelor sunt de fapt nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor.

 Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $. Însă pentru două milioane trebuie să fii super-cotată”, a dezvăluit fotomodelul stabilit de curând la Londra, Jazz Egger, scrie Antena3.

„Am fost contactată de un agent pe nume George care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă cu mine.

A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent care mă plăteşte cu 3.500 $ să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat", a mai adăugat Jazz.

Citește și: