Situaţia pare destul de gravă în familia Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mai ales după apariția zvonului că acesta ar avea o amantă.  Iar impresara spune că zvonul despre fostul model Playboy a fost lansat de către  Gigi Becali. Iar Anamaria Prodan a negat vehement că soţiul ei o înşeală.

După ce presa mondenă a lansat zvonul că Laurenţiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală cu fostul Playboy, Anamaria Prodan a declarat că relația ei cu soțul său este la fel de frumoasă ca la început și că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu (foto).

EXCLUSIV! Prima declarație a Florentinei Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

Anamaria Prodan: Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e

Impresara a povestit că nu ştie cine este această femeie. Mai mult, aceasta a replicat sec: vi se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie?

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a declarat Anamaria Prodan

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf a reacţionat

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a spus Florentina Raiciu pentru Redactia. Bomba-sexy a fost asociată cu mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost surprinsă alături de Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, într-un club. Se pare că tânăra a avut probeleme și cu Antonia, după ce i-ar fi făcut avansuri lui Alex Velea.