Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele Senatului, Anca Dragu, implicat într-un accident. Mașina în care se afla s-a lovit cu un troleibuz
Președintele Senatului, Anca Dragu, implicat într-un accident. Mașina în care se afla s-a lovit cu un troleibuz

Președintele Senatului, Anca Dragu, implicat într-un accident. Mașina în care se afla s-a lovit cu un troleibuz

Mașina în care se afla președintele Senatului, Anca Dragu, s-a ciocnit joi după-amiază cu un troleibuz, pe strada Buzești, din Capitală. Autovehiculul era condus de un șofer de la SPP.

În urma accidentului, nici președintele Senatului, Anca Dragu și nici alte persoane nu au fost rănite. Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind unul negativ.

Se pare că pentru mașinile demnitarilor români, ziua de joi a fost una nefastă. Accidentul s-a produs la scurt timp după accidentul mașinii din coloana oficială a premierului Florin Cîțu de la Râmnicu Vâlcea.

O mașină din coloana premierului Cîțu implicată într-un accident

Și o mașină din coloana oficială a primului ministru Florin Cîțu a fost implicată, joi, într-un accident ușor la Râmnicu Vâlcea, acolo unde șeful Guvernului a susținut o conferință de presă. Autoturismul a suferit o ușoară tamponare.

La momentul accidentului, Florin Cîţu se afla în sediul Prefecturii Vâlcea, discutând cu jurnaliștii.

Mașina din coloana oficială a plecat pentru alimentare, iar la întoarcerea la sediul Prefecturii a avut loc o ușoară tamponare în care a fost implicată mașina condusă de șoferul SPP. Conform informațiilor, mașina implicată în accidentul rutier nu este cea cu care circulă premierul.

Florin Cîțu a declarat la conferința de presă că nu a fost informat despre acest incident, dar că va cere explicații. Șeful Executivului a fost la Vâlcea, în cadrul campaniei electorale înainte de alegerile interne din PNL, care vor avea loc pe 25 septembrie, la Romexpo.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: