Evenimentul Zilei > Actualitate > Klaus Iohannis a vorbit despre noi măsuri restrictive în România: „Din păcate, valul 4 se arată mult mai pesimist” VIDEO LIVE
Klaus Iohannis a vorbit despre noi măsuri restrictive în România: „Din păcate, valul 4 se arată mult mai pesimist” VIDEO LIVE

Klaus Iohannis a vorbit despre noi măsuri restrictive în România: „Din păcate, valul 4 se arată mult mai pesimist” VIDEO LIVE

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, astăzi, într-o conferință de presă, și a afirmat că urmează ca românii să fie supuși unor noi măsuri restrictive, din cauza situației dramatice create de pandemie.

Declarațiile lui Klaus Iohannis:

Președintele Klaus Iohannis a declarat că miercuri va face o ședință pentru a decide noi restricții în România, după ce țara se confruntă zilnic cu recorduri negative în privința cazurilor de coronavirus și a deceselor.

„Am decis să convoc mâine o şedinţă cu toţi responsabilii guvernamentali implicaţi în gestionarea pandemiei pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”, a mai declarat președintele.


Președintele Klaus Iohannis va face declarații de presă, astăzi, începând de la ora 18.15 (live pe evz.ro). Este ziua în care în România s-a înregistrat un nou bilanț înspăimântător în pandemia de coronavirus. Acest subiect urmând să fie abordat de liderul de la Cotroceni. 18.863 de noi îmbolnăviri, 561 de decese în ultimele 24 de ore și 1.805 de persoane sunt internate la ATI, conform datelor oferite de autorități.

În plan politic, astăzi au avut loc audierile în comisiile de specialitate ale miniștrilor care ar trebui să facă parte din cabinetul prim-ministrului desemnat, Dacian Cioloș.

Avertismentul lansat de epidemiologul Octavian Jurma

Politicienii (Parlament, Guvern, Președinte) trag de timp cu circul politic și ne amețesc cu minciunile lor populiste în speranța că vor scăpa și din valul 4 fără carantină pentru că au scăpat cu 10,000 de morți pe val și până acum. Ei îți spun că au mai rămas „doar 1-2 săptămâni până la vârf”. Dar pentru fiecare săptămâna ascendentă mai trebuie să adaugăm una descendenta la valori similare. Fiecare săptămâna pierdută are consecințe exponențial mai grave pentru noi că societate”, a avertizat epidemiologul Octavian Jurma.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: