Evenimentul Zilei > Monden > Presa declară război împotriva lui Harry și Meghan Markle: „Ce naiba știu aceștia doi oameni?”/ „Putem să ne punem dopuri în urechi”
Presa declară război împotriva lui Harry și Meghan Markle: „Ce naiba știu aceștia doi oameni?”/ „Putem să ne punem dopuri în urechi”

Presa declară război împotriva lui Harry și Meghan Markle: „Ce naiba știu aceștia doi oameni?”/ „Putem să ne punem dopuri în urechi”

Alan Jones, prezentatorul Sky News Australia, i-a atacat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry în contextul călătoriei lor la New York. Jurnalistul a spus că cei doi sunt „insuportabili” și că „nu ar trebui să predice publicului”. Meghan și Harry au primit atât laude, cât și critici pentru călătoria și activitatea pe care au desfășurat-o, relatează The Express.

Jurnalist din Australia îi atacă pe Meghan Markle și Prințul Harry, după călătoria în New York

„Am fost foarte surprins de această situație. Iată-ne din nou aici, ori de câte ori Meghan Markle și Prințul Harry urmează să vorbească. Ar trebui să ne avertizeze în mod corect. În acest fel, putem să ne punem mască pe ochi și dopuri în urechi. Aceștia doi sunt cu adevărat insuportabili”, s-a exprimat jurnalistul australian.

„Pe ce bază anunță întâlniri acești doi membri ai familiei regale, care nu lucrează cu niciun politician sau lider mondial Următoarea lor vizită a fost la o școală primară pentru ca Meghan să citească cartea ei unor copii din anul 2. Sunt sigur că jumătate dintre ei s-au întrebat cu ce au greșit ca să merite asta.

„Ce naiba știu acești doi oameni?”. Val de critici pentru cuplul de Sussex

Este o bătălie a dezinformării. Ce naiba știu acești doi oameni? Să ne țină predici despre schimbările climatice, când doar luna trecută Prințul Harry a fost surprins luând un avion privat”, a mai precizat prezentatorul de televiziune.

Expertul regal Natalie Oliver a vorbit pentru presa internațională despre o călătoria cuplului de Sussex în orașul New York, unde au luat parte la un turneu în calitate de membri seniori ai Familiei Regale, fără însă a face vizitele în prezența Reginei Elisabeta. Criticile nu s-au lăsat așteptate.

„Nu am avut nici o problemă. Unii oameni au catalogat chiar acest turneu drept o rușine din cauza acelor responsabilități de care Harry și Meghan au părut că s-au dezis atunci când au renunțat și la statutul lor ca membri seniori ai Familiei Regale. Acum, se pare că vor reveni la îndatoririle regale de lucru.

Și-au atras foarte multe critici și oamenii au început să vorbească în special din cauza persoanelor cu care s-au întâlnit Harry și Meghan, în timpul vizitei lor la New York.

Și-au început turneul la One World Trade Centre și la memorialul 9/11. Aici s-au întâlnit cu primarul din New York, apoi au mers la Națiunile Unite și după aceea au vizitat o școală din Harlem. Meghan Markle citea capitole din cartea sa „The Bench”, în timp ce Harry stătea în primul rând.

Punctul culminant al vizitei lor la New York a fost participarea la concertul live Global Citizen din Central Park.

După cum ați menționat, au cerut acces egal la vaccinul împotriva coronavirusului”, a declarat expertul regal Natalie Oliver