Evenimentul Zilei > Actualitate > PREMIILE NESIMȚIRII. IORDĂNESCU = 1000 euro/zi. RĂZVAN BURLEANU = 500 euro/zi. Consilierii președintelui FRF = 200 milioane/ lună. Președintele FRF a fugit, refuzând să facă declarații presei după rușinea din meciul cu Albania. TRANSMITE-LE UN MESAJ!
PREMIILE NESIMȚIRII. IORDĂNESCU = 1000 euro/zi. RĂZVAN BURLEANU = 500 euro/zi. Consilierii președintelui FRF = 200 milioane/ lună. Președintele FRF a fugit, refuzând să facă declarații presei după rușinea din meciul cu Albania. TRANSMITE-LE UN MESAJ!

PREMIILE NESIMȚIRII. IORDĂNESCU = 1000 euro/zi. RĂZVAN BURLEANU = 500 euro/zi. Consilierii președintelui FRF = 200 milioane/ lună. Președintele FRF a fugit, refuzând să facă declarații presei după rușinea din meciul cu Albania. TRANSMITE-LE UN MESAJ!

O dezamăgire mare cât un popor. Un meci anost, cu doar trei șuturi pe poartă, cu un gol istoric, înscris de albanezi, și cu o attiudine pe măsură din partea conducătorilor fotbalului românesc.

Jurnalistul RTV Dorin Chioțea a scos în evidență după meciul cu Albania, modul în care sunt plătiți angajații FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu:

1000 € pe zi castiga nea Puiu sa “antreneze” Nationala.

500 € e diurna lui Razvan Burleanu cand voiajeaza afara cate 250 de zile/ an ca presedinte FRF.

200 de milioane pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu…

Pentru calificarea la Euro 2016, tricolorii au fost recompensați cu 3,5 milioane de euro din suma de 8 milioane virată de UEFA în contul FRF. Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, singurii integraliști din preliminarii, au luat câte 185.000 de euro.

Membrii Comitetului Executiv și-au dat și ei prime pentru calificarea la turneul final, în cuantum total de 650.000 de euro.

Din cei 650.000 de euro, președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îi vor reveni aproximativ 90.000 de euro. 

Membrii au primit câte 15.000 de euro, iar vicepreședinții FRF, Gino Iorgulescu și Octavian Goga, câte 17.000 de euro. 

Eșecul Naționalei i-a făcut pe acești conducători să dea bir cu fugiții.

La finalul partidei, Alexandru Săbău, reporterul DolceSport prezent la zona de interviuri, a spus că a fost refuzat de Vlad Chiricheş şi Răzvan Burleanu.

Căpitanul României şi preşedintele FRF nu au vrut să dea explicații după eliminarea de la EURO.

"Sunt de 20 de ani în anturajul României şi am lucrat cu jucători precum Hagi, Popescu, Mutu şi Chivu. Niciodată nu am văzut o astfel de atitudine, nici pe teren şi nici în afara lui"

"Este jenant sa comentezi un asemenea meci. Am mai zis eu așa când a fost Steaua eliminata de PSG. Este jenant si rusinos. Imi este rusine", a spus comentatorul Dolce Sport, Emil Grădinescu, imediat dupa meci.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: