Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai TARI momente la Premiile Grammy au fost cu Lady Gaga, Michelle Obama şi Jennifer Lopez. Foto în articol
Cele mai TARI momente la Premiile Grammy au fost cu  Lady Gaga, Michelle Obama şi Jennifer Lopez. Foto în articol

Cele mai TARI momente la Premiile Grammy au fost cu Lady Gaga, Michelle Obama şi Jennifer Lopez. Foto în articol

Premiile Grammy au avut loc aseară în Los Angeles. La celebrul eveniment au participat cele mai puternice femei din lume care au putut vorbi şi despre afacerea Weinstein adresând mesajul cheie: Victimile nu sunt singure, acum este nevoie de mai multă unitate. Iar vedetele serii au fost de departe, Jennifer Lopez, Michelle Obama şi Lady Gaga.

Michelle Obama creează isterie, lumea în picioare

Alicia Keys, Lady Gaga, Jada Pinkett, Jennifer Lopez și Michelle Obama au subliniat despre  impactul muzicii în viața lor. Lady Gaga a reamintit că i s-a spus întotdeauna că este ciudată. "Dar muzica mi-a spus să nu ascult asta". Jennifer Lopez a reamintit că a venit din Bronx și că muzica i-a amintit mereu de unde a plecat arătându-i calea de urmat.

Michelle Obama a avut un discurs fulminant, cu greutate, primind ovații la nesfârşit cu toată sala  în picioare. Popularitatea soției fostului președinte american este intactă, şi s-a văzut asta aseară.  "Muzica m-a ajutat întotdeauna să-mi povestesc viaţa și știu că este la fel pentru toată lumea", a spus ea. "Muzica ne ajută să rămânem demni, să împărtășim durerile noastre…".

Lady Gaga, în lacrimi

După Shawn Mendes și Miley Cyrus, Lady Gaga a câștigat primul trofeu al serii. Ea a primit deja două premii înainte de începerea emisiunii de televiziune Grammy, a primit o a treia, cea mai bună interpretare în duet în grupul "Shallow". Ea a mulțumit lui Dumnezeu și a reiterat importanța de a avea "grijă de voi înșivă". "Mulți artiști suferă de probleme psihice" a spus artista "Dacă vezi pe cineva care suferă, nu te întoarce, dacă suferi, găsește în tine curajul de a vorbi despre asta".

Cântecul anului:  "Aceasta este America"

"Shallow" a ratat premiul pentru piesa anului care a mers la "Aceasta este America" ​​de Childish Gambino pentru „Cel mai bun video“.

Cardi B aprinde scena

Cardi B a aprins scena cu "Money" iar oaspeţii și gazda serii au fost extrem de încântaţi de evoluţie, încingând atmosfera.

Rapperului Drake i s-a tăiat calea la microfon

Drake a refuzat să fie pe scena Grammy, dar până la urmă a fost acolo pentru a primi premiul pentru cântecul rap al anului, "Planul lui Dumnezeu". În timp ce reamintea colegilor săi că dacă oamenii au venit prin zăpadă  pentru ei și-au cheltuit banii pentru a-l vedea pe scenă… "nu aveau nevoie de Grammy, aveau deja …"  dar producția i-a tăiat brusc discursul și au băgat reclame. Aceasta nu va rezolva relațiile dintre Grammy și rapperi, care au întotdeauna impresia că sunt daţi deoparte.

Jennifer Lopez, apariţia serii

Jennifer Lopez a demonstrat tuturor, dacă mai era nevoie, că vârsta de 50 de ani nu are nicio legătură cu ea şi cu tot ceea ce face. Invitaţii au fost fascinaţi de prezenta sa, fiind cotată, printre altele, ca una dintre cele mai bine îmbrăcate artiste de la eveniment.

Noul artist al anului

Dua Lipa, o cântăreață britanică în vârstă de 23 de ani, a plecat cu premiul "New Artist of the Year", emoția ei a fost sinceră. Autor si interpret de electro-pop, tânăra artistă a fost cunoscută în 2016, cu hitul „Mai fierbinte decât iadul“, ea a confirmat cu „Blow Your Mind“, care a intrat în US Top 100.

Sursa foto: 7sur7.be

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: