Premierul Malaeziei: Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine avionului Boeing 777 malaezian, dispărut în martie 2014

Premierul Malaeziei: Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine avionului Boeing 777 malaezian, dispărut în martie 2014

Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparține avionului Boeing 777 malaezian dispărut în martie 2014, potrivit premierului Malaeziei, Najib Razak.

"Cu adâncă tristeţe trebuie să anunţ că o echipă internaţională de experţi a confirmat că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine Cursei aeriene MH370", a declarat premierul Najib Razak, miercuri seară, potrivit CNN.

"Acum avem dovada materială că avionul care efectua Cursa MH370 a sfârşit tragic în Oceanul Indian", a adăugat premierul.

Fragmentul a fost găsit săptămâna trecută pe o plajă din zona Saint-André, pe Insula Réunion, și are scrisă seria "657 BB". 

Ne puteți urmări și pe Google News

"Seria confirmă că este vorba de un fragment al unei aeronave Boeing 777. Informaţia a fost confirmată de compania Malaysia Airlines", a adăugat Razak.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a dispărut la data de 8 martie 2014, în timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate.