Evenimentul Zilei > Social > PREMIERĂ MONDIALĂ. Este primul BĂRBAT care a intrat la ÎNCHISOARE pentru asta. Lumea este în stare de șoc
PREMIERĂ MONDIALĂ. Este primul BĂRBAT care a intrat la ÎNCHISOARE pentru asta. Lumea este în stare de șoc

PREMIERĂ MONDIALĂ. Este primul BĂRBAT care a intrat la ÎNCHISOARE pentru asta. Lumea este în stare de șoc

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost condamnat la trei luni de închisoare și la plata unei amenzi, pentru că a hărțuit verbal o tânără de 21 de ani și a plesnit-o peste fund, într-un autobuz din Paris.

Este primul bărbat condamnat pentru hărțuire, după ce Franța a dat o lege în acest sens. Francezul era beat și s-a urcat într-un autobuz din Paris, la oră de vârf.

El a plesnit-o pe tânără peste fund și a făcut mai multe comentarii obscene despre sânii ei, înainte ca șoferul autobuzului să intervină în apărarea fetei și să închidă ușile până la sosirea poliției.

Bărbatul a fost condamnat la trei luni de închisoare pentru agresiune sexuală și la plata unei amenzi de 300 de euro pentru comentariile sale.

În luna august, Parlamentarii francezi au votat pentru scoaterea din legalitate a hărțuirii sexuale verbale, ca parte dintr-o legislație mai rigidă privind infracțiunile de natură sexuală. Hărțuirea stradală este acum ilegală în Franța, scrie Digi24.