Evenimentul Zilei > Actualitate > Practică inumană în MALAWI. Este INCREDIBIL ce le face un bărbat, copilelor de doar 10 ani, pentru numai 3$ | VIDEO
Practică inumană în MALAWI. Este INCREDIBIL ce le face un bărbat, copilelor de doar 10 ani, pentru numai 3$ | VIDEO

Practică inumană în MALAWI. Este INCREDIBIL ce le face un bărbat, copilelor de doar 10 ani, pentru numai 3$ | VIDEO

O practică inumană se întâmplă în Malawi, acolo unde fetițele în vârstă de doar câțiva ani care abia au ajuns la pubertate sunt supuse unui tratament grotesc. Totul a fost dezvăluit de BBC, într-un documentar special.

Imediat ce fetele de vârste fragede ating pubertatea, ele sunt date unui bărbat pe nume Eric Aniva, supranumit „Hyena”. Acesta întreține relații sexuale cu tinerele, în numele unei practici care e, așa-zis normală pentru atingerea maturității. El este plătit cu bani pentru serviciile sale, iar prețurile unei astfel de barbarii este situat între 3 și 5 dolari, arată BBC în documentarul preluat de către Daily Mail.

Cea mai mare problemă este faptul că bărbatul suferă de HIV, iar părinții care își oferă copilele acestui bărbat nici nu vor să audă de folosirea prezervativului.

„Toate copilele găsesc plăcere în a mă avea pe mine ca „hyena”. Ele chiar sunt mândre de acest lucru și le spun și altor persoane că acest bărbat este un bărbat adevărat, care poate face fericită o femeie”, spune un bărbat din zona respectivă.

Fetele respective sunt forțate să facă sex cu bărbatul în cauză, iar de frica familiilor, acestea se lasă pradă acestui bărbat.