Femeia a reprodus toate poziţiile sexuale din celebrul film „Fifty Shades Freed” (n.r.- „Cincizeci de umbre descătuşate”), însă a avut parte de ceva neplăceri după un weekend întreg în care a făcut sex cu soţul ei. Aceasta a încercat să intre în pielea celebrului personauj Ana, cea care este iubita şi totodată un fel de jucărie sexuală a lui Christian, bărbatul pe care îl iubeşte şi îl doreşte foarte mult.

Tânăra s-a angajat în 11 partide de sex cu soţul său, iar timp de un weekend, cei doi au vrut să trăiască totul la intensitate maximă, exact ca cele două personaje, Ana şi Christian Grey, potrivit Daily Mail.

Krista McHarden susţine că practicile sexuale afişate în film pot funcţiona chiar pe post de terapie pentru cuplu. Împreună cu soţul său, femeia şi-a dorit să trăiască la fel cum o făceau cele două personaje, astfel că a plănuit o nouă lună de miere, plină de amor la intensitate maximă. Desigur, fără lucrurile scumpe din filmul mult iubit, precum plimbări cu elicopter privat, haine extravagante şi alte elemente din peliculă pe care cei doi nu puteau să le achiziţioneze cu bugetul pe care îl aveau.

 Krista a descris absolute toate poziţiile încercate alături de soţul său şi nu s-a ferit să enumere elementele perverse din descrieri. Femeia a avut parte de sex cu cătuşe, descoperind, în finalul partied, că sexul în care femeia este privită ca o sclavă nu este atât de atrăgător cum a văzut ea, pe micul ecran.

În ceea ce priveşte sexul în maşină, cei doi nu au putut duce la bun sfârşit partida propusă. Krista s-a arătat a fi dezamăgită de faptul că nu au beneficiat de un loc de parcare restrâns, astfel că fantezia nu a putut fi dusă la bun sfârşit.

În ceea ce priveşte jucăriile sexuale, Krista a declarat, după încheierea weekendului de amor nebun, că acestea au epuizat-o şi consider că Ana, personajul feminin din „Fifty Shades Freed” a avut, în mod cert, nevoie de terapie cu îmbrăţişări şi afecţiune după finalizarea acestor practici. Femeia a mai povestit şi faptul că i-a făcut sex oral soţului, inspirată de tehnicile frumoasei actriţe.

Cu toate acestea, Krista nu regretă ceea ce a făcut alături de soţul ei, însă povesteşte că se simte epuizată şi că, în relaţia intimă cu acesta, are nevoie de o pauză.