Evenimentul Zilei > Actualitate > Pozele care au făcut SENZAŢIE în LUME! Ce fac angajaţii unei librării când se plictisesc – GALERIE FOTO
Pozele care au făcut SENZAŢIE în LUME! Ce fac angajaţii unei librării când se plictisesc – GALERIE FOTO

Pozele care au făcut SENZAŢIE în LUME! Ce fac angajaţii unei librării când se plictisesc – GALERIE FOTO

Acestea sunt pozele care au făcut senzaţie pe internet. Ce fac angajaţii unei librării din Franţa când se plictisesc? Pozele te vor faci să râzi 100%

Fotografiile care au făcut senzaţie pe internet vin din Franţa, unde angajaţii unei librării au găsit o modalitate amuzantă de a face timpul să treacă mai repede.

Librăiria Mollat ​​din Franța atrage foarte mult atenția asupra paginii lor de Instagram după ce angajații au început să observe cât de asemănătoare sun cărțile magazinului lor cu, clienții și cu ei înșiși.

Imaginile lor arată cum se potrivește cartea neobișnuit de bine în cadrele vieții de zi cu zi, mai ales atunci când acestea oglindesc oamenii care le țin. Este un exemplu clasic de inteligență franceză, iar umrăritorii lui Mollat ​​de 21.2k sunt atașați de ea. Mollat ​​a fost prima librărie independentă din Franța, deschizându-și porțile în 1896 în Bordeaux, o moștenire pe care angajații săi o preţuiesc foarte tare.