Evenimentul Zilei > Actualitate > Povești de groază din Penitenciarul Rahova. GEORGE COPOS, la un pas să devină „FETIȚA” altor deținuți
Povești de groază din Penitenciarul Rahova. GEORGE COPOS, la un pas să devină „FETIȚA” altor deținuți

Povești de groază din Penitenciarul Rahova. GEORGE COPOS, la un pas să devină „FETIȚA” altor deținuți

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a dezvăluit că George Copos a trăit un adevărat calvar la Penitenciarul Rahova şi că nu se bucura de niciun fel de respect din partea tovarăşilor de suferinţă.

Condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, George Copos a suferit teribil în penitenciar din cauză altor deţinuţi care nu l-ar fi avut deloc la inimă pe fostul patron al Rapidului, scrie cancan.ro

Cozma spune că milionarul a fost terorizat constant pe durata celor 400 de zile pe care le-a petrecut după gratii.

Copos nu a putut face absolut nimic şi s-a mulţumit să înghită în sec, cu speranţa că, la un moment dat, va ieşi teafăr din închisoare. Şi, după ce a executat o treime din pedeapsă, a şi reuşit.

 “Deţinuţii nu îl aveau deloc la inimă. Nu era deloc plăcut ca persoană. Păi să vă spun ce îi făceau tot timpul. Asta am vorbit eu cu deţinuţii pentru că pe mine mă sună constant mulţi. Îi băteau la uşă şi strigau: «Deţinut Copos Gheorghe, răspundeţi la apel!» El răspundea «Prezent!», credea că sunt gardienii. Imediat, venea şi replica deţinuţilor: «În seara asta aveţi pachet în fund şi vizită în gură. Pregătiţi-vă!» Copos se schimba la faţă când auzea asta. Era bătaia lor de joc”, a spus Miron Cozma pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În limbajul de închisoare, mesajul respectiv era, evident, echivalentul violului. Din fericire pentru Copos, deţinuţii nu au trecut şi la fapte. S-au mulţumit doar să-l hărţuiască pe fostul patron al Rapidului. Boss-ul de la ANA a trăit, însă, nişte clipe de coşmar pe care nu le va uita, cu siguranţă, toată viaţa.

Pe 4 martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru evaziune fiscală în “Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat pe 7 aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsă.

„Mă simt ruşinat. Sunt un om care a creat 5.000 de locuri de muncă. Am făcut peste 270 de milioane de euro investiţii. Sunt în închisoare mulţi oameni care au creat locuri de muncă, care au adus capital pentru ţară. E nedrept. Important este acum altceva. Să ies cu toate simţurile sănătos. Şi cu trupul, şi cu sufletul, şi cu inima. Mă duc direct la spital să văd!”, a spus Copos imediat ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: