Deși lucrează de ceva vreme ca dansatoare la bară într-un club din Oregon, SUA, Kelpie Heart s-a mai gândit în trecut să-și mute munca în mediul online, dar nu atât de repede. Pandemia de Coronavirus a obligat-o să facă acest lucru mai devreme decât se aștepta, scrie Newyorktimes.

De mai bine de o lună, domnișoara Heart a început să aibă propriile showuri sexy chiar din sufrageria sa. Aceasta intră online o dată pe săptămână pentru a pune la punct un show incendiar.

Cum deja 16 milioane de oameni din SUA au aplicat pentru șomajul tehnic în ultimele 3 săptămâni, un număr foarte mare de persoane aflate în aceeași situație ca Kelpie Heart s-au gândit să se apuce de videochat în live-uri organizate pe internet. Este momentul perfect, întrucât industria a sesizat o creștere incredibilă din momentul în care oamenii au fost forțați să stea acasă.

Heart face live-uri pe un site privat din SUA. În general numite „modele de cameră”, aceste persoane ar putea face striptease sau ar putea dansa în fața camerei video, în timp ce și comunică cu persoanele care le urmăresc. Fetele lucrează pentru „bacșiș”.

Daryn Parker, vicepreședinte site-ului la care oprează Kelpie a declarat că a înregistrat o creștere de 37% în numărul de noi conturi de „model” create în luna martie. În același timp, alt site puțin mai cunoscut a înregistrat o creștere de 69%.

Creșterea este de asemenea „amortizată” de numărul foarte mare de noi utilizatori care urmăresc aceste modele „proaspete”.