Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea şocantă din spatele acestor fotografii. Mărturiile uluitoare unui cunoscut model de top GALERIE FOTO
Povestea şocantă din spatele acestor fotografii. Mărturiile uluitoare unui cunoscut model de top GALERIE FOTO

Povestea şocantă din spatele acestor fotografii. Mărturiile uluitoare unui cunoscut model de top GALERIE FOTO

Un cunoscut model tde top a ales să dezvăluie totul despre viaţa sa, însă mărturiile au şocat lumea.

Andrej Pejic, în vârstă de 22 de ani, născut în Bosnia, a fost suspus a unei operaţiie de schimbare de sex şi a adoptat prenumele Andreja, devenind din bărbat femeie. Într-un interviu acordat revistei People, manechinul a povestit că intervenţia a avut în urmă cu câteva luni, iar acums e simte cu adevărat împlinit.

"Vreau să spun povestea mea lumii întregi, pentru că eu cred că am o responsabilitate socială. Sper că, atunci când eşti sincer, această chestiune va deveni mai puţin problematică. În trecut, mi-am păstrat visele şi imaginaţia pentru mine şi am devenit un actor destul de bun, jucând rolul unui băiat. Însă ascundeam ceea ce eram în realitate", spune top-modelul.

Crescut în Melbourne, Andrej Pejic a descoperit la vârsta de 13 ani că nu era singura persoană transgender din lume. "Am mers într-o bibliotecă şi am căutat pe Google «schimbare de sex», iar viaţa mea s-a schimbat în acel moment. Internetul mi-a oferit informaţia, mi-a spus că există cuvinte şi termeni medicali care descriu sentimentele mele", a spus acesta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: