Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion
Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Deputatul de Constanța Stelian Ion este liderul de grup al Uniunii Salvați România din Camera Deputaților și membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități.

Un al proces al său care viza o clădire de pe spațiul verde din zona blocului părinților săi a fost pierdut de un coleg al său.

După ce a ajuns deputat Stelian Ion nu a mai intrat în acest dosar. Un alt ONG – Constanța Altfel a inițiat un alt proces și a reușit stoparea construcției de pe spațiul verde.

Chiar și pe site-ul asociației sale Verde Urban se laudă cu aceste procese care n-au legătură cu lupta civică împotriva Primăriei prietenului său Decebal Făgădău. Un alt proces inițiat de Stelian Ion s-a finalizat cu o neciere pe bani.

Constanta.ro

Iată ce spunea, despre această tranzacție, pentru Constanta.ro, avocatul Ion Stelian: ”În procesul la care vă referiți am avut calitatea de parte, de persoană vătămată.

Nu am reprezentat pe nimeni altcineva, nu am reprezentat nici vreun ONG, nici vreo asociație de proprietari, nu am reprezentat interesele generale ale constănțenilor, ci am încercat să evit sau să diminuez o pagubă personală.

În fața blocului în care locuiesc, a demarat la un moment dat, la începutul anului 2016, construirea unui bloc. Era evident că mă afecta, că îmi lua soarele.

I-am acționat în instanță pe primar și pe investitor pentru anularea autorizației de construire. Inițial mai purtasem un proces pe care îl câștigasem cu primăria pentru a-mi pune la dispoziție autorizația de construire și documentația aferentă în scopul de a putea verifica modul concret în care noul bloc mă putea afecta.

Până să obțin această documentație a trebuit să introduc și acțiunea de anulare a autorizației de construire, deoarece ieșeam din termenul de 6 luni în care puteam formula acțiunea în contencios administrativ.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News