Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion
Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Deputatul de Constanța Stelian Ion este liderul de grup al Uniunii Salvați România din Camera Deputaților și membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități.

Un cadou pentru vicepreședintele USR Stelian Ion de la prietenul său Decebal Făgădău, dacă ne gândim că prețul pieței în zonă este cel puțin dublu.

În timp ce Stelian Ion beneficia de astfel de avantaje de la Radu Mazăre și Decebal Făgădău, în calitatea sa de avocat al primăriei a evacut foarte multe familii din locuințele RAEDPP, unele dintre ele făcând chiar obiectul unor retrocedări.

Stelian Ion pseudo-luptătorul împotriva abuzurilor primăriei lui Făgădău

Tot în eseul autobiografic de pe site-ul USR vicepreședintele Stelian Ion povestește:

„Am copilărit în cartierul Tomis Nord, aproape de Parcul Tăbăcăriei, situat în jurul lacului omonim…..Ulterior, începând cu anul 2013, latura mea pregnant ecologistă s-a manifestat prin participarea la nenumărate manifestații de protest în care am militat pentru protecția mediului înconjurător.

Tot în acea perioadă Constanța a început să fie sufocată de nenumărate proiecte imobiliare controversate.

Au început să apară foarte multe blocuri în special pe spațiile verzi, cu încălcarea legislației din materia urbanismului și a protecției mediului. În momentul în care interesele imobiliare au ajuns în cartierul în care am copilărit am decis că este momentul să mă implic civic cu toate forțele. Am câștigat în calitate de avocat câteva procese cu oarecare rezonanță locală în domeniul urbanismului, împiedicând astfel unele proiecte imobiliare ilegale”.

De fapt a inițiat și câștigat un singur proces de anulare PUZ din zona Spitalului Județan Constanța, dar care nu are nimic de a face cu lupta civică.

Avocatul Stelian Ion intrat în dosar nu în numele asociației Verde Urban pe care o deține, ci a fost angajat și plătit de persoane care locuiau în zonă.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: