Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion
Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Deputatul de Constanța Stelian Ion este liderul de grup al Uniunii Salvați România din Camera Deputaților și membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități.

Totuși cartierul Poarta 6, unde a primit garsoniera actualul deputat, este una prost cotată în Constanța. Este curios cum a putut îndeplini condițiile pentru a primi această locuință Stelian Ion.

Am adunat și noi punctele care erau atribuite unei persoane de condiția lui Stelian Ion și am ajuns la 45, ori Stelian Ion a îndeplinit 81. Nu știm ce alte argumente și ce documente a depus la dosar Stelian Ion ca să ajungă la 81 de puncte, dar după calculele normale nu îndeplinea baremul.

Schimb de locuință cu cântec

Pe 01.11.2014, Primăria Constanța, prin HCL nr 189, a aprobat un schimb de locuință pentru Stelian Ion.

Acesta a primit în locul garsonierei din cartierul Poarta 6 o alta locuință în cartierul Faleză Nord, pe strada Pescarilor, nr 65.

Acest gen de schimburi nu se puteau face decât dacă aveai ceva pile pe la Radu Mazăre.

Dar mai este un aspect de luat în seamă cu privire la acest schimb. Era greu ca cineva care locuia lângă mare pe faleza să se mute la Poarta 6 a Portului!!! Cea care a acceptat schimbul se numește Dorina Dobrescu.

Aceasta i-a fost clientă lui Stelian Ion într-un dosar care implica o crimă pasională. Concubinul acesteaia a omorât în chinuri pe un admirator al său.

Dorina Dobrescu a fost acuzată de tăinuire și a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare în timp ce concubinul a luat 21 de ani de temniță.

Dorina Dobrescu a acceptat schimbul de locuință cu Stelian Ion. Ca să fie afacerea încheiată, pe 22.09.2016, când deja era primar Decebal Făgădău, Primăria i-a vândut locuința ANL lui Stelian Ion cu prețul de 95. 851 de lei.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE