Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion
Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Povestea liderului USR din gașca lui Radu Mazăre cu documente. Precizările avocatului Stelian Ion

Deputatul de Constanța Stelian Ion este liderul de grup al Uniunii Salvați România din Camera Deputaților și membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități.

Un alt dosar în care Stelian Ion a intrat pentru Mazăre este tot unul de calomnie.
Radu Mazăre a făcut-o într-o emisiune televizată „proastă” pe Sulfina Barbu, care ocupa funcția de ministru al Mediului în acea perioadă.

Stelian Ion a reușit să-l scape pe fostul primar Mazăre de consecințele juridice ale afirimației sale, obținând o achitare.

Un alt proces în care Mazăre a apelat la Stelian Ion este legat de un comunicat dat de IGPR cu privire la faze de cercetare împotriva fostului edil al Constanței. Mazăre versus IGPR s-a terminat în defavoarea baronului de la Marea Neagră cu toată strădania actualului deputat Stelian Ion.

Locuință de la ANL pentru avocatul lui Mazăre

Cum aminteam anterior, în septembrie 2004, Stelian Ion a primit un contract de la RAEDPP Constanța. După un an, pe 23 septembrie 2005, prin HCL 460 din 23.08.2005, Stelian Ion a primit cu contract de închiriere o garsonieră ANL în cartierul Poarta 6, din Constanța.

Pe atunci aproape 80% din aceste locuințe erau atribuite cu dedicație.

Pe aceste liste se numără polițiști, judecători, angajați ai RAEDPP, Primăria Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, TV Neptun și alte firme ce aprțineau fostului primar.

Amintim două persoane reprezentative care au luat locuințe alături de Stelian Ion, Pârvulescu Gabriel Valentin om de încredere al lui Radu Mazăre care a îndeplinit funcții importante în Primăria Constanța și Epure Marius Cristian, fost judecător la Judecătoria Constanța care acum este președintele Curții de Apel Constanța.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.