Evenimentul Zilei > Actualitate > Tabloidele au publicat POVESTEA DE VIAŢĂ a celui care L-A ECLIPSAT PE VERSACE, „Regele fiţelor”, şi care apare în POZE ALĂTURI DE KLAUS IOHANNIS | Foto galerie
Tabloidele au publicat POVESTEA DE VIAŢĂ a celui care L-A ECLIPSAT PE VERSACE, „Regele fiţelor”, şi care apare în POZE ALĂTURI DE KLAUS IOHANNIS | Foto galerie

Tabloidele au publicat POVESTEA DE VIAŢĂ a celui care L-A ECLIPSAT PE VERSACE, „Regele fiţelor”, şi care apare în POZE ALĂTURI DE KLAUS IOHANNIS | Foto galerie

Tabloidele au publicat povestea de viaţă a celui care l-a eclipsat pe Versace, „Regele fiţelor”, şi care apare în poze alături de Klaus Iohannis.

Cancan.ro a abordat cazul unui olimpic la matematică, despre care susţine că a luat prim-planul unor figuri inedite din showbiz, care „îşi etalează luxul, iar toată valoarea lor constă în accesoriil şi invidia prietenilor”.

„Un puşti din Capitală, geniu la matematică, şi-a construit o carieră pornind de la aptitudinile sale extraordinare pentru cifre, s-a şcolit la o universitate de prestigiu din Elveţia, iar răsplata i-a fost pe măsură. Contul lui de pe reţelele de socializare reprezintă un adevărat atlas geografic! 

Abilităţile extraordinare la matematică ale lui Horatiu Stefan Ficuta au fost pe deplin valorificate la un colegiu de prestigiu din Sibiu, Gheorghe Lazăr, unde tânărul a absolvit cu brio clasa de matematică-informatică. A obţinut trei medalii de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică şi a participat la mai multe competiţii, acesta fiind, practic, startul său către o carieră de succes. A ajuns ulterior să studieze la Academia de Studii Economice, după ce a promovat examenul de bacalaureat cu 10 pe linie. În paralel, a urmat şi cursurile celei de-a doua facultăţi, Universitatea Tehnică de Construcţii. Aici a fost recunoscut ca fiind ”cel mai rapid student la învăţare şi analiză”, după cum arată CV-ul său postat pe reţeaua profesioniştilor, Linkedin. Calităţile lui extraordinare l-au ajutat să termine şi….o a treia instituţie universitară, Universitatea din Lausanne, Elveţia! Un CV extrem de impresionant pentru un puşti de nici 25 de ani!

Aşa cum spuneam la început, tânărul de succes are o pasiune pentru călătorii şi locurile frumoase din ţară sau străinătate, nu pentru automobile de lux, ceasuri, bijuterii sau alte obiecte considerate ”de valoare”. (…) Printre fotografiile lui se află şi una cu actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a cărui soţie predă la liceul absolvit de Horaţiu”, au scris jurnaliştii de la cancan.ro.

ALTE GALERII FOTO CARE AU DEVENIT VIRALE LA ÎNCEPUTUL ANULUI:

TABLOIDELE ÎN ALERTĂ. Au apărut pozele cu INDECENTELE care S-AU DEZBRĂCAT LA SERVICIU. Depravarea a depăşit orice limită | Foto

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.