Provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniul șofatului profesionist, Yelena a fost nevoită să-și dea examenul de condus fără să le spună totuși despre intențiile sale.

"Tatăl și bunicul meu sunt șoferi de meserie. Dar, temându-mă că nu vor fi de acord cu decizia mea, am dat examenul pentru a deveni șofer profesionist fără să le spun. Acum, am 12 ani de șoferie și dețin carnet de conducere pentru autoturisme, autobuze și camioane", se laudă tânăra din Belarus, potrivit English Russia.

Însă, oamenii nu văd mereu dincolo de aparențe atunci când o întâlnesc pe Yelena. "Atunci când făceam școala pentru a deveni șofer de autobuz, o doamnă în vârstă a făcut ditamai scandalul, oripilată că șoferul i-a permis iubitei sale să conducă autobuzul", își amintește amuzată tânăra.

La fel de amuzată povestește și despre reacțiile adolescenților care circulă cu autobuzul pe care îl conduce în cartierele de la periferia din Minsk: "Uneori, încearcă să se combine cu mine chiar în timpul călătoriei".

În ceea ce privește dezavantajele meseriei pe care și-a ales-o, Yelena enumeră manichiura și ora imposibilă la care se trezește în fiecare zi. "Trebuie să-mi refac manichiura mai des decât ați crede. Dar cel mai greu este să mă trezesc la 3 dimineața. Mi-am setat alarma să sune din minut în minut și, abia după ce-o amân de vreo patru ori, reușesc să mă dau jos din pat", mărturisește Yelena.

Te-ar putea interesa și: