Povestea bărbatului care se crede IISUS HRISTOS și pe care îl urmează SUTE DE FEMEI | GALERIE FOTO

Povestea bărbatului care se crede IISUS HRISTOS și pe care îl urmează SUTE DE FEMEI | GALERIE FOTO

Un bărbat de 66 de ani din Brazilia, crede că este Iisus Hristos reîncarnat, iar opinia sa este împărtășită de sute de adepți, deși brazilianul a fost arestat de 40 de ori și i s-a interzis să mai intre în Marea Birtanie, SUA și Venezuela, potrivit Daily Mail.

În ultimii 35 de ani, Inri Christo a călătorit în 27 de țări, propovăduind cuvântul lui Dumnezeu și susținând că el este Iisus Hristos reîncarnat. În ciuda opiniilor sale destul de controversate, brazilianul susține că are sute de adepți în toată lumea, o parte dintre aceștia locuind împreună cu el într-un complex special amenajat.  CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

Majoritatea discipolilor lui Inri Christo, în special femei, îl urmează de ani de zile, cel mai în vârstă adept având 86 de ani. La polul opus, cea mai tânără adeptă are 24 de ani și l-a văzut prima dată pe Inri Christo când avea doi ani. Fiind reîncarnarea lui Iisus Hristos, brazilianul a găsit de cuviință să-și schimbe și numele, Inri fiind abrevierea pentru Isus din Nazaret, regele iudeilor. Din cauza opiniilor sale ieșite din comun cu privire la capitalism, avorturi și chiar sărbătoarea Crăciunului, brazilianul a fost arestat de peste 40 de ori. "Prima revelație ca eu sunt Iisus Hristos am avut-o în Chile, în 1979. Încă din copilărie auzeam o voce, dar abia atunci mi-a spus: "Eu sunt Tatăl tău, Dumnezeul lui Abraham, Isaac și Iacob". Misiunea mea este să-i pregătesc pe cei care vor supraviețui inevitabilei catastrofe nucleare care va pune capăt acestei lumi haotice și va duce la apariția unei noi civilizații, care se va supune voinței Creatorului", susține Inri Christo, citat de dailymail.co.uk.

Ne puteți urmări și pe Google News