Evenimentul Zilei > Actualitate > Poveste-surpriză de la autoarea seriei Harry Potter! Va avea succes J.K Rowling?
Poveste-surpriză de la autoarea seriei Harry Potter! Va avea succes J.K Rowling?

Poveste-surpriză de la autoarea seriei Harry Potter! Va avea succes J.K Rowling?

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, cunoscută, mai ales, datorită seriei Harry Potter, a anunțat că va publica online un basm destinat copiilor obligați să rămână în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Povestea se numește „The Ickabog” și va fi disponibilă gratuit.

Primul capitol din basmul pe care J.K Rowling a decis să-l ofere gratuit copiilor urmează să fie publicat pe website-ul scriitoarei, www.jkrowling.com, pe 26 mai, urmând ca celelalte capitole să fie publicate în zilele următoare.

Anunțul a fost făcut de scriitoare în introducerea de pe website-ul personal.


A rupt magia. ”Mama” lui Harry Potter face dezvăluiri șocante

Volumele „Harry Potter” au ajuns să fie interzise. Decizie neașteptată luată cu motive incredibile

Vrăjitorie?! Autoarea seriei „Harry Potter”, scenariu incredibil cu coronavirusul…


„În urmă cu peste 10 ani, am scris o poveste de sine stătătoare intitulată «The Ickabog»”, a scris J.K. Rowling, precizând că singurele persoane care au auzit povestea au fost cei doi copii mai mici ai săi.

Autoarea seriei de romane fantasy „Harry Potter” a mai spus că manuscrisul povestirii, scris în cea mai mare parte de mână, a fost depozitat în podul locuinței până în urmă cu câteva săptămâni.

Scriitoarea a precizat că l-a scos de la păstrare și după ce a rescris anumite părți a decis să-l publice pentru toți cmicuții obligați să-și petreacă timpul în izolare.


O actriță din Harry Potter, atac șocant la Boris Johnson. „Voiam ca el să moară”

Cea mai de succes scriitoare a ultimilor ani a decis să donează o sumă uriașă

Daniel Radcliffe (Harry Potter) a explică de ce s-a apucat de băutură


„Am decis să public «The Ickabog» gratuit online, astfel încât copiii nevoiţi să stea în izolare la domiciliu sau chiar cei care au revenit la şcoală în aceste vremuri bizare şi tulburi să o poată citi sau să le-o citească cineva“, a spus scriitoarea.

Rowling a devenit celebră în întreaga lume și multi-milionară datorită succesului seriei Harry Potter. Primul volum, „Harry Potter și Piatra Filozofală”, a fost scris pe o veche mașină manuală, în 1995. A urmat „Harry Potter și Camera Secretelor” (1997), Harry Potter și Prizonierul din Azkaban (1999), Harry Potter și Pocalul de Foc (2000), Harry Potter și Ordinul Phoenix (2003), Harry Potter și Prințul Semipur (2005) și Harry Potter și Talismanele Morții (2007).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: