Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea de DRAGOSTE a PRINŢESEI Diana. „Aş fi renunţat oricând la viaţa regală pentru…”
Povestea de DRAGOSTE a PRINŢESEI Diana. „Aş fi renunţat oricând la viaţa regală pentru…”

Povestea de DRAGOSTE a PRINŢESEI Diana. „Aş fi renunţat oricând la viaţa regală pentru…”

Noi înregistrări cu prințesa Diana vor fi difuzate pentru a arăta cum a fost „fericită să renunțe” la viața regală pentru „cel mai bun coleg”, considerat a fi garda de corp, Barry Mannakee.

El a murit într-un accident de motocicletă în 1987, iar casetele dezvăluie că Diana credea că a fost „lovit” intenţionat.

În înregistrări, Prințesa Walesului se destăinuie în legătură cu căsnicia ei nereușită și despre cum a fost „fericită” doar atunci când o anumită persoană era în jur.

Prințesa nu a menționat niciodată numele Mannakee în casetele secrete, dar se presupune că se referă la el.

Niciodată nu s-a dovedit că cei doi ar fi fost într-o relație.

Dar Diana a spus că a fost „profund îndrăgostită” de un bodzguard neidentificat și ar fi fost „foarte fericită să lase totul și să plece să trăiască cu el”.

Prințesa vorbește și despre felul în care l-a văzut ca pe o figură părintească de la care avea nevoie de laude.

Mannakee a fost căsătorit şi a avut doi copii, dar cei doi s-au apropiat repede, aşa că el a devenit confident pentru prințesă, mai ales în „excursia” a 90 de minute, în care îi lăsa pe William și Harry la Highgrove din Gloucestershire pentru weekend.

De asemenea, el călătorea cu ea şi când îi ducea băieții la școala din Notting Hill.

Mannakee flirta cu Diana în fața servitorilor, dar pe casete ea neagă că ar fi avut vreodată o relație sexuală.

După un an de lucru pentru prințesă, superiorii lui Mannakee l-au acuzat pentru că era prea apropiat de ea și a fost transferat din protecția regală în diplomație în 1986.

Tragic, un an mai târziu, pe 15 mai 1987, Mannakee a fost implicat într-un accident produs între o motocicletă și o mașină, scrie The Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: