Evenimentul Zilei > International > Poveste de viață. Drama unei mame eroine. Clipe terifiante. Tot globul îi e alături
Poveste de viață. Drama unei mame eroine. Clipe terifiante. Tot globul îi e alături

Poveste de viață. Drama unei mame eroine. Clipe terifiante. Tot globul îi e alături

Alison Lapper, o femeie eroină fără mâini și picioare trăieşte drama vieţii ei. Cu mare durere în suflet, femeia se pregăteşte de înmormântarea fiului ei.

Deşi, femeia s-a născut cu aceste dizabilităţi, ea a dat naştere, în urmă cu 19 ani, unui băiat. În toată această perioadă Alison i-a dăruit fiului ei tot ce avea mai bun, şi anume dragostea de mamă.

Chiar dacă pare imposibil, având un anumit handicap, mama lui Parys l-a crescut singură.

Femeia are acum 54 de ani şi s-a născut o afecţiune congenitală care a făcut ca braţele şi picioarele să nu i se dezvolte.

Cât timp a fost gravidă, femeia a pozat nud pentru un artist celebru, iar sculptura din marmură care o reprezintă este instalată între 2005 şi 2007 în piaţa Trafalgar, din Londra, iar la Paralimpiada din 2012 statuia devine emblematică pe plan mondial.

Fără măini şi fără picioare, femeia a avut grijă ca fiului său să nu-i lipsească nimic.

 

În urmă cu o zi, trupul băiatului a fost dus la crematoriu pentru a fi incinerat, iar la funeralii vor participa zeci de tineri însoţiţi de mamele lor.

„Nu există durere mai mare pentru un părinte decât aceea de a-şi îngropa propriul copil. De când doctorii mi l-au pus la sân în maternitate şi până când s-a ridicat la ceruri am fost nedespărţiţi. Acum Parys al meu s-a dus să se joace cu îngerii care l-au vegheat până acum”, a afirmat Alison, potrivit wowbiz.ro