Evenimentul Zilei > Actualitate > Potop în Grecia. Circulația, restricționată în centrul Antenei. Ploi şi furtuni. Nu alegeți aceste destinații
Potop în Grecia. Circulația, restricționată în centrul Antenei. Ploi şi furtuni. Nu alegeți aceste destinații

Potop în Grecia. Circulația, restricționată în centrul Antenei. Ploi şi furtuni. Nu alegeți aceste destinații

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează ori intenționează să călătorească în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie (EMY) a emis o prognoză meteo, pentru intervalul 8 - 9 septembrie 2021, cu privire la ploi și furtuni în unele zone.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează ori intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul elen de Meteorologie (EMY) a emis o prognoză pentru 8 şi 9 septembrie cu privire la ploi şi furtuni în Insulele Sporade, nordul Insulei Evia, Thessalia, Grecia Centrală, vestul Insulei Creta, Macedonia centrală şi în vestul regiunii Peloponez.

În seara zilei de joi, 9 septembrie, sunt posibile furtuni pe mare, în nordul Mării Egee

Conform informaţiilor comunicate de autorităţile elene, în cursul zilei de 9 septembrie, circulaţia va fi restricţionată în centrul capitalei Atena, în contextul organizării Raliului Acropole, etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, informează MAE printr-un comunicat transmis miercuri.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Republica Elenă: Prognoză meteo de ploi și furtuni în anumite regiuni și circulație restricționată în centrul capitalei Atena

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefoanele de permanenţă ale misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet ale MAE şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia Călătoreşte în siguranţă  care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: