Evenimentul Zilei > Actualitate > Posteriorul imens al unei vedete bulversează internetul. Un minuscul costum de baie a arătat privirilor curioase toată splendoarea – GALERIE FOTO
Posteriorul imens al unei vedete bulversează internetul. Un minuscul costum de baie a arătat privirilor curioase toată splendoarea – GALERIE FOTO

Posteriorul imens al unei vedete bulversează internetul. Un minuscul costum de baie a arătat privirilor curioase toată splendoarea – GALERIE FOTO

”E creat pentru femeile cu fund mare”, spune australianca Bianca Elouise, designerul costumelor de baie ultradecoltate Myra Swim, care au devenit, sezonul acesta, un ”must-have” al plajelor, mai ales după priveliștea incredibilă oferită de Kim Kardashian.

Brandul Myra Swim al Biancă Elouise a ajuns cunoscut în toate colțurile lumii după ce vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost pozată într-un astfel de costum de baie care îi punea extraordinar în valoare formele voluptuoase.

Incendiarele imagini surprinse zilele trecute, pe când vedeta de 36 de ani se afla într-o vacanță în Mexic alături de sora sa Kourtney, 38 de ani, și asistenta Stephanie Sheppard, s-au viralizat extraordinat în mediul online, toată lumea dorind să știe cărui brand aparține fabuloasa ținută de plajă.

Astfel s-a aflat că vedeta alesese creația unei tinere australience, Bianca Elouise, 26 de ani, care a conceput această ținută în 2014, plecând de la pasiunea vieții sale – sufingul. Printre clientele sale celebre se numără deja celebrități precum Ariana Grande, Nicki Minaj, actrița Emily Ratajkowski sau modelul Blac Chyna, care și-au pozat și postat pe Instagram nurii puși extraordinar în valoare de Myra Swim.  

”E pur și simplu copleșitor că s-a ajuns aici. Am început în 2014 cu o micuță colecție pentru femei ca mine, adică femei cu fundul mare și talia mică”, a declarat Bianca Elouise pentru Daily Mail Australia.

”Totul a explodat efectiv când Emily (Ratajkowski) l-a purtat pentru prima oară anul trecut. Îi sunt extrem de recunoscătoare, dar scopul meu final este să-l văd pe Beyoncé. Are corpul perfect pentru această creație”, a mai spus creatoarea din Australia.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: