Evenimentul Zilei > Politica > Ponta s-a dezlănțuit împotriva Guvernului: Să-i băgăm la casa de nebuni
Ponta s-a dezlănțuit împotriva Guvernului: Să-i băgăm la casa de nebuni

Ponta s-a dezlănțuit împotriva Guvernului: Să-i băgăm la casa de nebuni

Liderul Pro România, Victor Ponta susține că decizia Ministerului de Finanțe de a menține data de 25 martie ca termen limită pentru depunerea declarațiilor fiscale va provoca mari probleme micilor întreprinzători români, ale căror afaceri sunt afectate de epidemie.

El se arată revoltat că Guvernul Orban nu ține cont de adevăratele probleme ale economiei românești și spune că acesta este mai periculos decât coronavirusul, drept pentru care ar trebui băgat la „casa de nebuni”:

„Virusul încă nu a ucis în România, dar Guvernul, prin această decizie criminală, pe 25 Martie ucide zeci de mii de firme românești – ucide economia românească – trimite în șomaj sute de mii de români – distruge Bugetul pe lunile următoare – anihilează șansa noastră de a ne întoarce la o viață cât de cât normală după Epidemie! Din păcate, în România, Guvernul este mai periculos și mai ucigaș decât Coronavirusul! Dacă firmele românești NU mai vor să plătească nimic acestui Guvern de orbi? Dacă românii nu mai vor să plătească nimic acestui Guvern de surzi? O să ne bage Guvernul pe toți în pușcărie? Nu ar fi mai bine să îi băgăm noi pe ei în casa de nebuni?”

PAGINA ANTERIOARA