Evenimentul Zilei > Actualitate > Pompierii au intervenit cu autoscara în București pentru a salva o persoană blocată în apartament FOTO
Pompierii au intervenit cu autoscara în București pentru a salva o persoană blocată în apartament FOTO

Pompierii au intervenit cu autoscara în București pentru a salva o persoană blocată în apartament FOTO

O persoana în vârstă, bolnavă și nedeplasabilă a rămas blocată în casă astăzi, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Familia a venit la fața locului și pentru că nu a putut intra în apartament a cerut ajutorul poliției și al pompierilor. Pentru a nu sparge ușa imobilului, pompierii au profitat de faptul că geamul de la bucătărie era deschis. Au chemat autoscara, au ridicat-o până la nivelul 5, astfel au intrat în apartament și au salvat persoana bolnavă.

La fața locului au intervenit două echipaje de poliție, o mașină de descarcerare a SMURD, o autoscară și o ambulanță. Traficul a fost blocat pe bulevardul Râmnicul Sărat aproximativ 10 minute cât a durat ridicarea autoscării și accesul în apartament.

Incendiu de proporții și în sectorul 4 al Capitalei. O șaormerie a ars complet

Un cunoscut fast-food situat în centrul Bucureștiului a luat foc în noaptea de marți spre miercuri. Incendiul a cuprins întreaga shaormerie Dristor, situată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Două persoane au fost intoxicate cu fum, având nevoie de asistență medicală, una fiind transportată la spital.

Locatarii unui bloc situat în apropiere au fost evacuați din cauza fumului și a flăcărilor care riscau să se întindă. Mai ales că fațada blocului a fost afectată de flăcări.