Evenimentul Zilei > Social > A SĂRUTAT MOARTEA. Final violent pentru un pompier celebru. Aviz amatorilor: o secundă de neatenţie şi adio…
A SĂRUTAT MOARTEA. Final violent pentru un pompier celebru. Aviz amatorilor: o secundă de neatenţie şi adio…

A SĂRUTAT MOARTEA. Final violent pentru un pompier celebru. Aviz amatorilor: o secundă de neatenţie şi adio…

Un pompier din Malaezia numit „Îmblinzitorul de șerpi” a murit după ce a fost mușcat de o cobră gigant pe care o vânase timp de mai multe zile.

Abu Zarin Hussin, care a fost mușcat de propriul său animal de companie, Regele Cobra, de opt ori, a murit la spital la vârsta de 33 de ani.

Hussin a condus echipa de King Cobra a departamentului său de pompieri, învățându-și colegii cum să captureze reptilele fără a le răni.

Norocul său s-a terminat în timpul unei operațiuni din Bentong, unde a fost mușcat.

Hussin a devenit faimos atunci când a fost fotografiat sărutând o cobra regală, unul din șerpii de peste 20 de m, cu care acesta susținea că joacă fotbal și îi citește povesti de culcare.

Încă de anul trecut, Hussin a intrat de două ori în comă din cauza mușcăturilor de șarpe, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-și urmeze pasiunea, scrie TheSun.

Acesta îi călca pe urme tatălui său, care de asemenea era un îmblinzitor de șerpi renumit. „Durerea provocată de mușcătura unui șarpe este atât de puternică încât nici nu știi cum o poți descrie”, a spus acesta.