Evenimentul Zilei > Actualitate > Preotul POMOHACI şi LOGODNICUL SECRET. Mărturisire CUTREMURĂTOARE
Preotul POMOHACI şi LOGODNICUL SECRET. Mărturisire CUTREMURĂTOARE

Preotul POMOHACI şi LOGODNICUL SECRET. Mărturisire CUTREMURĂTOARE

O nouă declaraţie a cutremurat populaţia. Un tânăr anonim insinuează că ar fi logodnicul preotului Pomohaci. „Mi-a oferit un inel din aur alb”.

Se pare că pe zi ce trece ies la iveală din ce în ce mai multe informaţii legate de Preotul Pomohaci. Deşi foarte mulţi tineri au avut curajul să spună prin ce au trecut, iată că scandalul nu se termină aici.

Andrei este un tânăr care susţine că preotul acuzat de corupere de minori i-ar fi făcut şi lui avansuri.

„Cred că parintele îşi dorea să facă dragoste cu mine, dar a văzut că nu s-a putut. L-am cunoscut printr-un coleg de muncă, el m-a observat pe mine, a spus că vrea numărul meu. Într-un final, i-am dat numărul şi din acea seară am Început să vorbim.

Am vorbit mai multe, îmi spunea că vrea să mă cunoască mai bine. Îmi spunea că vrea să facem dragoste, i-am spus că eu nu pot să fac asta, s-a suparat, iar atunci s-a rupt orice legatură.

Îmi spunea să ma duc în baie să fac o poza la…şi să i-o trimit. Am zis că nu pot să fac asta la muncă, pentru că sunt camere de supraveghere. El insista mult. Când vorbeam cu el cu camera web deschisă, el voia să mă dezbrac, să îi arăt „dotarea lui Dumnezeu”, că aşa îi spunea el.

Eram odată acasă şi m-a văzut că eram la bustul gol şi a spus să mă dezbrac că ar vrea să vină lângă mine să ne încălzim.

Mi-a oferit şi un inel, e aur alb, cu o piatră destul de măricică, are vreo 4 grame. A venit la mine şi mi-a spus să întind mâna şi mi l-a pus pe deget, exact ca la femei, pe inelar", a spus el la un post de televiziune, conform wowbiz.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: