Petreceri fierbinți organizate de cea mai sexy prezentatoare,  Sarah Bananah. Aceasta anunță că sarea și piperul petrecerilor o reprezintă faptul că „toată lumea este dezbrăcată la finalul serii”. Vedeta spune că aceast aeste cel mai în vogă trend in materie de petreceri, potrivit www.sport.ro.

Sarah Banahan este organizatoare profesionistă de petreceri erotice , ideea venindu-i atunci când a ajuns la prima sa petrecere, împreună cu prietenul ei , ea lucrând în industria de modeling. Prezentatoarea a vorbit, pentru cotidianul Daily Star, despre modul în care a avut loc o astfel de prima petrecere .

„Eram emoționată, aveam fluturi în stomac deoarece mă apropiam de o lume pe care nu o mai văzusem înainte, era elegantă și cool și scumpă, să ajungi înăuntru”..După această experiență, Sarah  Banahan a renunțat la job -ul pe care îl avea și s-a decis să organizeze petreceri inedite .

„Am fost întotdeauna creativă, iubesc culorile, fashion-ul, muzică, lenjeria, oamenii. Sunt o gazdă naturală, iar prin „gazdă” vreau să spun că eu coordonez întreagă seară”, a declarat vedeta.

Citește și: