Evenimentul ZileiJustitiePOLIŢIŞTII VIOLATORI vor regreta cumplit PERVERSIUNILE la care au supus o FATĂ cu PROBLEME PSIHICE. Decizia instanţei LE VA MARCA VIAŢA

POLIŢIŞTII VIOLATORI vor regreta cumplit PERVERSIUNILE la care au supus o FATĂ cu PROBLEME PSIHICE. Decizia instanţei LE VA MARCA VIAŢA

POLIŢIŞTII VIOLATORI vor regreta cumplit PERVERSIUNILE la care au supus o FATĂ cu PROBLEME PSIHICE. Decizia instanţei LE VA MARCA VIAŢA
Cazul poliţiştilor din Călăraşi care au violat o fată cu probleme psihice, a fost rezolvat recent de magistraţi.

Bestiile care se ascundeau sub haina oamenilor legii au primit 9 ani de închisoare și trebuie să plătească 20.000 de euro daune, conform  RTV.NET.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Călăraşi i-au condamnat pe Şerban Adrian Nicuşor şi Dumitriu Daniel Florentin la 9 ani de închisoare.

Cei doi poliţişti sunt obligaţi să plătească daune morale în valoare de 10.000 de euro şi cheltuielile de judecată în valoare de 4.500 lei.

Cei doi violatori nu au recunoscut fapta şi au spus că actul sexual a fost liber consimţit. Violul în grup s-a consumat la 5 august 2015, când cei doi poliţişti au fost trimişi să o recupereze pe minora de 15 ani care a fugit de la Centrul de Plasament Perişoru.

Pe drum, Florin Dumitru şi Adrian Şerban au oprit pe un câmp pentru a întreţine relaţii sexuale cu fata, dar au fost surprinţi de un cioban care a chemat imediat un echipaj de poliţie, deşi cei doi au încercat să îl convingă că totul era o glumă.

 


Accesează: