Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiști RĂNIȚI în accident GRAV. Impact în centrul Capitalei | FOTO EXCLUSIV
Polițiști RĂNIȚI în accident GRAV. Impact în centrul Capitalei | FOTO EXCLUSIV

Polițiști RĂNIȚI în accident GRAV. Impact în centrul Capitalei | FOTO EXCLUSIV

Doi polițiști au fost răniți în urma unui accident rutier care a avut loc, marți după amiaza, în centrul Bucureștiului. Din informații furnizate, pentru EVZ, de oficiali de la Brigada Rutieră, o autospecială a unei secții a Poliției Capitalei, aflată în misiune, a lovit un autoturism care a ignorat semnalele acustice și luminoase.

O autospecială a Poliției Capitalei, aflată în misiune, a lovit un autoturism care a ignorat semnalele acustice și luminoase. Doi polițiști au fost răniți în urma accidentului rutier care a avut loc, marți după amiaza, în centrul Bucureștiului.

Din informații furnizate, pentru EVZ, de oficiali de la Brigada Rutieră, mașina Poliției circula pe strada Colței iar accidentul a avut loc, lângă Spitalul Colțea, la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu. Agenții de poliție au fost răniți ușor. Incidentul este cercetat de către Brigada Rutieră. Surse din Poliția Capitalei ne-au declarat că echipajul implicat în accident este de la Secția 10. Cei doi agenți și conducătorul autoturismului lovit nu au necesitat îngrijiri medicale.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: