Tânărul a circulat cu mașina pe contrasens, iar atunci când polițiștii i-au făcut semn să oprească, acesta a continuat să meargă. Polițiștii au fost nevoiți să tragă 12 focuri de armă, iar mașina s-a oprit după ce a lovit un copac, potrivit Vocea Vâlcii.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că ofiţerul, în vârstă de 23 de ani, deşi a refuzat să sufle în etilotest a fost condus la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea unde i s-au recoltat probe de sânge. “După primirea rezultatului se va stabili daca fapta este sau nu şi infracţiune şi s-ar putea alege însă cu dosar penal şi nu e exclus să fie anchetat de superiori. Deocamdată, a fost amendat pentru că a refuzat să oprească la semnalul agenţilor şi pentru că mergea pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ofiţerul a fost lăsat în libertate, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Poliţiştii vâlceni vor stabili, în cursul zilei de luni, dacă se impune şi luarea unei alte măsuri împotriva colegului lor

Marian Godină a scris un text pe Facebook în care și-a exprimat indignarea față de colegul său, din cauza căruia „sunt băgați toți (n.r. Polițiștii) în aceeași oală”.

"Mi-ar plăcea să pot veni cu argumente şi să îi iau apărarea, dar oricât m-aş strădui nu pot simți decât ruşine şi revoltă că un astfel de om e coleg cu atât de mulți polițişti care îşi fac treaba exemplar şi care fac cinste acestei meserii. Din cauza câte unui astfel de exemplar suntem băgați toți în aceeaşi oală.
Măcar mă pot mândri cu colegii care şi-au făcut treaba fără să țină cont că au de cercetat un coleg. Nici nu ştiu dacă îl pot numi coleg…"

 

Te-ar putea interesa și: