Evenimentul Zilei > Politica > Politician supărat pe parlamentari, după patru ani de mandat. „Voi îi cunoașteţi? Eu NU!”
Politician supărat pe parlamentari, după patru ani de mandat. „Voi îi cunoașteţi? Eu NU!”

Politician supărat pe parlamentari, după patru ani de mandat. „Voi îi cunoașteţi? Eu NU!”

Atac vehement al unui politician la adresa altor politicieni. Rizia Tudorache, preşedintele PMP Ilfov scrie într-o postare pe o rețea de socializare, că la patru ani după vot, cetățenii nu îi cunosc pe cei pe care i-au trimis în Parlament 

 

„Sunt convins că vă interesează cine a fost parlamentarul care l-aţi votat acum 4 ANI. Treburile de zi cu zi, sărăcia, COVID-ul, copiii care nu mai au acces la educaţie, la grădiniță… voi, care sunteţi tot mai departe de o asistenţă medicală demnă de prezent, tot mai departe de medicamentele necesare, alimente din ce în ce mai pline de chimicale şi neconforme. La toate acestea, adăugăm locul de muncă. Mai este sigur? Sau măcar… mai este?

Să vă mai intereseze şi pe cine aţi votat acum 4 ANI? Eu zic ,,DA!”. Să vă intereseze, cetăţeni ai Ilfovului!
Iată şi de ce. Pe cine am avut noi, ilfovenii, în Parlament şi încă îi avem:
↘️ Mihai Culeafă – deputat PNL
↘️ Andrei Daniel Gheorghe – deputat PNL
↘️ Cornel Zainea – deputat USR
↘️ Constantin Cătălin Zamfira – deputat PSD
↘️ Alexandra Corina Bogaciu – deputat PSD
↘️ Emanuel Gabriel Botnariu – senator PSD
↘️ Nicoleta Pauliuc – senator PNL

Pe ei i-am votat noi toţi acum 4 ani. Cu prezenţa, respectiv absenţa noastră la vot. Voi îi cunoașteţi? Eu NU. Poate aşa, din poze, şi sporadic de la tv. Aşa da.

⁉️ Dar vă întreb: credeţi că toate cele de mai sus ar fi trebuit să-i intereseze pe parlamentarii de Ilfov? Desigur! Ştiţi şi de ce nu i-a interesat? Ei bine, pentru că ei ştiu că sunteţi copleșiţi de probleme şi că nu aveţi timp să le observaţi ABSENŢA şi LIPSA DE IMPLICARE. Iar televizorul are capacitatea de a deforma realitatea. Ce vom vota iarăși? O siglă de partid? Dar oameni când vom vota, când veţi vota?

Eu zic, şi sunt convins de acest lucru, că a venit timpul să daţi deoparte noianul de probleme, măcar pentru câteva minute. Iar în aceste câteva minute, să analizaţi ce aţi votat acum 4 ani şi ce urmează să votaţi acum? Sunt convins că fiecare dintre noi, ilfovenii, poate face acest lucru simplu. Pentru noi, pentru copiii noștri!

Haideţi ca de această dată să nu mai votăm sigle de partid! Haideţi să votăm oameni! Haideţi să trimitem în Parlament maturitatea şi profesionalismul. Haideţi să-I trimitem pe cei cu experienţă, cu dorinţa de a face proiecte pentru cei care îi votează şi îi reprezintă. Şi nu în ultimul rând, haideţi să-I votăm pe cei care trăiesc şi simt româneşte!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Rizia Tudorache.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: