Evenimentul Zilei > Actualitate > POLITICA a ajuns să provoace INFARCT românilor. Un bătrân din Gorj a căzut secerat după ce Severus Militaru i-a bătut la poartă
POLITICA a ajuns să provoace INFARCT românilor. Un bătrân din Gorj a căzut secerat după ce Severus Militaru i-a bătut la poartă

POLITICA a ajuns să provoace INFARCT românilor. Un bătrân din Gorj a căzut secerat după ce Severus Militaru i-a bătut la poartă

Pensionarul din Gorj s-a enervat când a văzut politicianul, amintindu-şi de necazurile sale cu recalcularea pensiei. La 5 minute după ce Severus Militaru a ieşit din curte, bătrânul a făcut infarct.

Un bătrân din Gorj a făcut stop cardiac şi a murit după o discuţie aprinsă cu deputatul Severus Militaru (PDL), aflat într-o acţiune electorală „din poartă în poartă”.

Deputatul a povestit: „Am plecat dimineaţă cu staff-ul meu pe mai multe străzi, să vorbim cu oamenii, să aflăm ce probleme au. La una din case, m-a întâmpinat la poartă un pensionar nemulţumit de toată clasa politică şi care avea un necaz legat de recalcularea pensiei. S-a aprins foarte tare, era foarte agitat şi am încercat să-l calmez. După câteva minute am plecat să vorbesc cu alţi oameni de pe stradă şi am aflat, după circa 10 minute, că acelui om i s-a făcut rău şi că a făcut infarct”.

Severus Militaru se consideră târât artificial în acest episod tragic: „I-am spus omului să se calmeze, l-am ascultat şi am plecat. Mi se pare josnic ca oponenţii mei din campanie să facă scandal mediatic din acest eveniment nefericit”.

VOM REVENI.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.