Locuitorii unui bloc din cartierul clujean Gheorgheni au fost martorii unei scene incredibile și spun că autorul era cel mai probabil drogat. Evenimentul s-a terminat cu o bătaie încasată de autor de la mai multe persoane și reținerea acestuia de către polițiști. „Un curier s-a oprit să livreze un colet, iar bărbatul cu bluză galbenă s-a urcat la volan dubei și a dat mașina curierului în față și în spate până când, la un moment dat, a lovit o mașină. Apoi s-a urcat în Audi, unde era o femeie cu copilul ei, dar soțul acesteia l-a tras afara din mașină înainte să pornească Audi -ul. Cel în galben a fugit și a încercat să se urce în alta mașina, un Smart, dar femeia de la volan a reușit sa blocheze ușa. Cel în galben era pe droguri cred”, ne-a relatat un martor.

Martorul mai spune că agresorul s-a agățat de oglinda autoturismului Audi dar a fost oprit de șofer, după care a fost luat la bătaie de acesta și de alți trecători. În timp atacului, femeia și cu copilul ar fi coborât din mașină. Apoi, mai spune martor, agresorul a luat o treia mașină, fiind prins ulterior de polițiști.

Polițiștii clujeni susțin că au fost sesizați pe apelul 112, că o persoană a vrut să fure o mașină în care se afla o femeie și copilul acesteia. ”În jurul orei 12:30 am fost sesizați cu privire la faptul ca un bărbat ar fi încercat să sustragă autovehiculul unei firme de curierat, autoturism care era deschis și cu cheia în contact. Ulterior, bărbatul ar fi intrat într-un autovehicul staționat pe strada Slănic, în partea dreapta, șoferul fiind la volan. În momentul în care șoferul s-ar fi dat jos pentru a-l extrage din autoturism pe bărbat, acesta ar fi reușit să fugă cu mașina. Imediat după aceste fapte au fost alertate toate echipajele de poliție din teren, iar în scurt timp polițiștii Biroului Rutier l-au depistat in Piața Cipariu și l-au imobilizat. La unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. Acum se afla la sediul Politiei Rutiere, este audiat. Este vorba despre un tânar de 21 de ani, din Gura Humorului”, a spus Carmen Pompaș, de la IPJ Cluj.