Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția este în alertă! Dispariția unei minore, elemente comune cu tragedia din Caracal
Poliția este în alertă! Dispariția unei minore, elemente comune cu tragedia din Caracal

Poliția este în alertă! Dispariția unei minore, elemente comune cu tragedia din Caracal

Polițiștii din Mangalia s-au mobilizat pentru căutarea unei minore, de 15 ani, care este dispărută de peste 30 de ore de acasă. Cei care au văzut-o sunt rugați să contacteze poliția.

Georgiana Țăranu, de 15 ani, elevă a unui liceu din oraș, nu a mai fost văzută de părinți ei încă de ieri, 1 octombrie, dimineața. Dispariția ei a fost anunțată, abia astăzi după amiază, la poliția din Mangalia. “La data de1octombrie, în jurul orei 08.00, aceasta a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs (ora 11.00) nu a mai revenit la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu.

Minora dispărută are o înălţime 1,55-1,60 metri, 45 de kilograme, constituție astenică, păr lung, șaten, puțin ondulat, ochi căprui. La data plecării de acasă, tânăra purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, bluză albă, geacă verde și pantofi sport de culoare albă. Poza ei a fost distribuită polițiștilor, care o caută pe Georgiana Țăranu în oraș, la prietenii din anturaj, rude etc. Ea ar mai fi plecat, anterior, de acasă, în urma unor certuri cu mama, dar femeia nu a reclamat dispariția.

Telefonul mobil al minorei ar fi fost închis imediat ce mama ei a încercat să comunice cu ea pe Messenger. Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această adolescentă, care în data de 6 octombrie împlinește 16 ani, sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Mangalia tel. 0241.502.425 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005. Sau să sune la 112. (Foto IPJ Constanta)

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: